TR EN

Legrand AV | Chief Eğitim Alanları için Mobil Ekran Standları


Eğitim Alanları için Mobil Ekran Standları



Kara tahtalar, tepegözler ve kuru olarak silinebilir tahtalardan dijital beyaz tahtalara, akıllı ekranlara ve bilgisayarlara kadar, eğitim teknolojisi yıllar içinde oldukça değişti. Tıpkı eski tarz projektörlerin bir stand üzerine konumlandırılması gerektiği gibi, çağdaş sınıf teknolojisinin de mobil olması gerekiyor. Birçok okul, akıllı ekranlarını ve dijital ekranlarını mobil standları ile kullanmaya başladı. Legrand AV'de öğretmenleri ve öğrencileri, başarıya hazırlamanın önemini anlıyoruz. Bu kılavuz, faydaları ve nereden satın alınacağı da dahil olmak üzere, sınıf için mobil standlar hakkında bilmeniz gereken her şeyi içermektedir.

Mobil Eğitim Standı Nedir?

Mobil eğitim standı, öğretmenlerin ve konuşmacıların eğitim alanında veya bir bina içinde odadan odaya hareket ettirebildikleri bir AV standıdır. Okullar, yüz yüze, karma ve sanal öğrenme deneyimleri için mobil sınıf standları kullanabilir. Kuruluşlar, eğitim ve sunumlar için mobil sınıf standları günümüzde sıkça tercih edilmektedir.

Mobil eğitim standları tasarım açısından farklılık gösterir ve monitörleri veya dijital ekranları monte etmenizi sağlar, kabloları düzenler ve bir öğretmenin gün boyunca ihtiyaç duyabileceği diğer materyalleri depolamaya yardımcı olur. Ek olarak, mobil AV standları üzerinde genellikle hoparlörler ve video kameralar için bağlantılar bulunur. Ekipmanları güvende tutmak, ekranın görünürlüğünü en üst düzeye çıkarmak, kolay olarak özelleştirme ve ayarlamalara izin vermek için tasarlanmıştır.

Artık mobil eğitim standlarının ne olduğunu anladığımıza göre, eğitmenlere ve öğrencilere nasıl fayda sağlayabileceğine geçelim.


Eğitmenlerin Rahat Hareket Etmelerinde Yardımcı Olur



Eğitmenler, öğrenme alanı artırmak için sınıfta hareketliliğe ihtiyaç duyar. Yeni bir konu hakkında ders vermek için, bir eğitmen tüm sıraların kendilerine dönük olması ve sınıfın önündeki büyük bir ekrana bakmasına ihtiyaç duyabilirler. Dinamik bir tartışma yürütmek için, bir eğitmen tüm sıraları içe doğru bir daireye çevirmesi ve ekranlardaki referans materyallerini yanlara yerleştirmesi gerekebilir. Başka bir örnek olarak, belirli bir proje için, bir eğitmenin öğrencileri gruplara ayırması ve dijital ekranı her bir gruba anlık olarak getirmesi gerekebilir. Her senaryoda eğitmen , teknolojiyi sınıfa taşımak için tam yetkiye sahiptir. Eğitmen tek bir öğretim türüyle sınırlı değildir çünkü en önemli öğrenme araçlarından biri kolayca hareket edebilir.

Dinamik Öğrenme Deneyimleri Yaratır



Dijital ve akıllı ekranlar, özellikle öğrenmenin gerçekleştiği yere kolayca adapte olup etkileşimi ve katılımı kolaylaştırabilir. Mobil eğitim standı, teknolojinin maksimum öğrenme için en uygun konuma yerleştirilebildiği için bilgilerin görünür ve erişilebilir olmasını sağlar. Mobil eğitim standları kullanışlıdır çünkü ekranlara ek olarak hoparlörleri ve video kameralar da monte edilebilir . Av standları, eğitmenlerin video konferanslar düzenlemesini ve diğer eğitmenlerle, öğrenciler ve eğitim fırsatları ile uzaktan bağlantı kurmasını kolaylaştırır.

Eğitmenlerin Sınıftan Sınıfa Geçişini Kolaylaştırır



Birçok okulda, öğrenciler aynı yerde kalırken eğitmenler sınıflar arasında hareket eder. Organizasyonlarda eğitmenlerin eğitim alanları arasında hareket etmesi gerekebilir. Mobil eğitim standları, eğitmenlerin sınıflar arasında hareket etmesini kolaylaştırır. Bir eğitmenin dersi yönlendirmek için ihtiyaç duyduğu her şey tek bir yerde, güzel bir şekilde organize edilmiştir ve tek bir ünite olarak taşınması kolaydır.

Alan Kullanımını Optimize Eder



Dağınık veya karışık bir öğrenme alanı dikkat dağıtıcı ve verimsizdir. Mobil eğitim standları, okulların ve eğitmenlerin eğitim yerindeki alan kullanımını optimize edilmesine yardımcı olur. AV standları, kabloları düzgün bir şekilde organize eder, birden fazla cihazı tek bir ekipmanda birleştirir ve minimum yer kaplar.

Daha Fazla Bilgi & Ürün Çeşiti İçin Tıklayınız..


BRAUN PHOTOTECHNIK | CHIEF | DA‑LITE | ILFORD | KINDERMANN | LENKENG | LUXUL | MIDDLE ATLANTIC | PROJECTA | REFLECTA | SONY | VADDIO